zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi overlegt met Nationale Veiligheidscommissie

lees ook ...

Gezondheidswerkers getraind in zelfmoordpreventie door PAHO ...

Suïcide is een wereldwijd probleem dat jaarlijks miljoenen levens eist en diepe wonden achterlaat in gemeenschappen. In samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid heeft de Pan American Health...

Gezien de toename van diverse vormen van criminaliteit in Suriname, heeft president Chandrikapersad Santokhi op maandag 20 maart 2023 een overleg gehad met de leden van de Nationale Veiligheidscommissie, waarbij er van gedachten is gewisseld.   

Dit gesprek is van groot belang omdat er adequaat, snel en effectief gereageerd moet worden op gevallen van criminaliteit, zodat de veiligheid en rust gehandhaafd blijven. De veiligheid van zowel de burger als van de ondernemer moet gegarandeerd blijven. Naar zeggen van het staatshoofd zal er voortdurend aandacht besteed worden aan de veiligheid van alle burgers.

De ontwikkelingen in het land de afgelopen maanden, zoals de grote uit de hand gelopen protestactie, hebben er blijkbaar ook toe geleid dat de president minder reist en er zo gelukkig minder geld over de balk wordt gegooid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi overlegt met Nationale Veiligheidscommissie