dinsdag 7 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi opent vernieuwde Intensive Care Unit AZP

lees ook ...

GOw2 kan markt “ruim voorzien” van brandstof

Marketing Asset Manager, Marc Refos van GOw2 zegt desgevraagd, dat zijn maatschappij voldoende brandstof heeft, zolang men normaal wil tanken. SOL levert nu veel minder. De leverancier wenst nu contan...

President Chandrikapersad Santokhi heeft de officiële opening verricht van de Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Bij deze plechtigheid zei het staatshoofd, dat het belangrijk is dat de gezondheidszorg in Suriname een positieve uitstraling heeft.

De ICU is in de rij van nieuwe ontwikkelingen die het AZP doormaakt compleet met hoogwaardige operatiekamers en verbouwingen met als doel de zorg- en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

President Santokhi heeft een rondleiding gekregen op de ICU. Foto: Kabinet van de President

De uitbreiding en modernisering van onze ICU in Suriname, gaat met zich meebrengen dat we meer bedden gaan hebben, maar belangrijker nog, dat meer levens gered kunnen worden. Met de oplevering van dit project is de kwaliteit van de gezondheidszorg verder verbeterd en gegarandeerd.

Dit project is een onderdeel van de leningsovereenkomst tussen de regering en het OPEC Fund. President Santokhi sprak zijn dank uit aan alle actoren die bijgedragen hebben aan dit project. Een gezonde natie, met gezonde mensen kan ontwikkeling brengen in een land en daarvoor zal de regering blijven zorgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi opent vernieuwde Intensive Care Unit AZP