maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi op Gezondheidsbeurs ivm Wereldgezondheidsdag

lees ook ...

OW requests that the neighborhood clean its own gutters in f...

The Ministry of Public Works (OW) had said that the manual maintenance of channels and discharges would begin in 2021. This choice was made in response to rising prices, a sustainable policy, and a de...

President Chandrikapersad Santokhi bezocht op vrijdag 14 april 2023, in verband met Wereldgezondheidsdag 2023, de Gezondheidsbeurs ‘Gezondheid voor iedereen’. De beurs werd georganiseerd door het Ministerie van Volksgezondheid. Dit jaar is de WHO 75 jaar.

President Santokhi sprak dank uit voor de steun en expertise die de WHO, door tussen-komst van de PAHO, ons land door de jaren heen heeft geboden. Hij gaf aan dat de regering prioriteit geeft aan de gezondheidszorg en dat er investeringen worden gepleegd om het welzijn van alle burgers te garanderen en kwaliteitsvolle zorg te bieden.

De Presizdent sprak zijn dank uit aan alle gezondheidsdeskundigen, professionals en organisaties voor hun dagelijkse inzet. Tot slot moedigde hij een ieder ook aan om er vooral een gezondere leefstijl op na te houden en die ook zoveel mogelijk te promoten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi op Gezondheidsbeurs ivm Wereldgezondheidsdag