dinsdag 7 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi ontvangt onze Interguyanese winnaars

lees ook ...

Brandstofprijzen GOw2 middernacht verhoogd

Servicestations hielden hun deuren gesloten in het afgelopen weekend. Het gaat hier om Shell, SOL en Roy Boedhoe. Pompstations van Gow2 deden wel zaken. De prijzen waren SRD 24,33 (diesel) om SRD 27,8...

President Chandrikapersad Santokhi had op zaterdag 24 december de succesvolle schoolgaande sporters die ons land succesvol hebben vertegenwoordigd op de Inter Guyanese spelen op bezoek.

Dit sporttoernooi tussen scholieren uit Guyana, Frans-Guyana en Suriname, werd na 02 jaar onderbreking vanwege COVID, weer gehouden van 25 tot en met 27 November 2022 te Georgetown, Guyana. De scholieren bekampten elkaar op negen verschillende gebieden, waarvan gastland Guyana bij vijf van de sporten won, maar Suriname had meer punten vergaard en werd algemeen kampioen.

Suriname was de betere op de onderdelen badminton (jongens en meisjes), tennis(jongens en meisjes), basketbal (jongens en meisjes) en volleybal (jongens en meisjes). President Santokhi gaf de sporters aan zeer trots te zijn op hun prestaties en dat ze Suriname op zeer waardige wijze hebben vertegenwoordigd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi ontvangt onze Interguyanese winnaars