woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi ontvangt onze Interguyanese winnaars

lees ook ...

Saramaccakanaal rehabilitatieproject begint: economische voo...

Medio januari is aannemer International Infra N.V. begonnen met de werkzaamheden voor het "Saramacca Canal System Rehabilitation Project" (SCSRP). Volgens projectmanager Vishnu Kalloe belooft dit een ...

President Chandrikapersad Santokhi had op zaterdag 24 december de succesvolle schoolgaande sporters die ons land succesvol hebben vertegenwoordigd op de Inter Guyanese spelen op bezoek.

Dit sporttoernooi tussen scholieren uit Guyana, Frans-Guyana en Suriname, werd na 02 jaar onderbreking vanwege COVID, weer gehouden van 25 tot en met 27 November 2022 te Georgetown, Guyana. De scholieren bekampten elkaar op negen verschillende gebieden, waarvan gastland Guyana bij vijf van de sporten won, maar Suriname had meer punten vergaard en werd algemeen kampioen.

Suriname was de betere op de onderdelen badminton (jongens en meisjes), tennis(jongens en meisjes), basketbal (jongens en meisjes) en volleybal (jongens en meisjes). President Santokhi gaf de sporters aan zeer trots te zijn op hun prestaties en dat ze Suriname op zeer waardige wijze hebben vertegenwoordigd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi ontvangt onze Interguyanese winnaars