zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi ontvangt medicamenten van Indiaas ingenieursbedrijf

lees ook ...

Grensconflict Guyana-Venezuela zorgwekkend volgens Surinaams...

Minister Krishna Mathoera van Defensie uit haar bezorgdheid over de toenemende spanningen tussen de buurlanden Guyana en Venezuela, met betrekking tot het grensgeschil over Essequibo. Tijdens een verk...

Op het Kabinet van de President heeft het staatshoofd, Chandrikapersad Santokhi, zondag medicamenten ontvangen. De overdracht werd gedaan door de ambassadeur van de Republiek India in Suriname, dr. Shankar Balachandran. De medicijnen zijn geschonken door Kalpataru Power Transmission Limited, een ingenieursbedrijf dat zich vooral bezighoudt met olie, gas en infrastructuur.

De onderneming wilde iets goeds voor Suriname betekenen en deed dit in de vorm van een donatie medicamenten, waarvan er een acuut tekort is in Suriname.  Het gaat hierbij om medicijnen waaronder Merowin en Duolin die gebruikt worden bij het behandelen van infecties in de longen en maag.

“Ik wil de Indiase ambassade bedanken voor haar rol in deze. Onderwijs en volksgezondheid zijn de pilaren waarop een samenleving rust, dus deze geste waarbij wij er verzekerd van kunnen zijn dat de samenleving gezond gehouden zal worden of dat de zieke mens hersteld zal worden, is zeker van meerwaarde voor ons als natie”. Met deze woorden sprak president Santokhi zijn waardering voor de geste uit. Hij prees Kalpataru Power Transmission Limited hiervoor en sprak de hoop uit dat het bedrijf voor meerdere tot voorbeeld mag zijn.

Naast ambassadeur Balachandran waren tijdens de overhandiging ook Mainak Majumdar (senior projectmanager), Hemendra Gupta (senior vice president) en Yogish Sarang (deputy manager), allen van Kalpataru Power Transmission Limited aanwezig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi ontvangt medicamenten van Indiaas ingenieursbedrijf