vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi ontmoet leiding P&O Maritime Logistics

lees ook ...

Autobestuurder die met auto in de trens belandde, dood

Het politie bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari melding van een voertuig dat aan de Ringweg-Zuid in de langs de weglopende goot was beland. Toen de wetsdienaren zich begaven naar de plaats des...

P&O maritime logistics is een wereldwijde organisatie met meer dan 400 schepen en vestigingen in zes continenten als sleutelfactor om succes in de offshore te garanderen. Een goede aanpak van de offshore kan ervoor zorgen dat de inkomsten hieruit duidelijk terug te zien zijn bij de bevolking. ‘Make it right from the beginning’ is hun leuze.

Op de vraag aan P&O Maritime Logistics waarom zij nu willen investeren komt een vrij helder antwoord; vanwege onze toekomstperspectieven en onderliggende macro-economische omstandigheden zijn wij gegarandeerd van omzet vanwege gebruik van de port. Investeren in Suriname is hierdoor een doordachte logische stap voor deze groep.

Ook dit mag worden gezien als een groot Dubai trip rendement. “Wij hebben een bijzonder uitgestrekte economische zone op zee. Onze blauwe economie is bijzonder veelbelovend”. Voor de president is van uitermate belang om de juiste richting te kiezen bij het ontwikkelen van deze tak van onze economie.

Ook de gesprekken met lokale vliegmaatschappijen nopen tot tevredenheid. Suriname is hiermee een stap dichterbij om de strategische hub-functie in de wereld in te nemen. De geplande bruggen over de Corantijn- en de Marowijnerivier passen hier naadloos in. Het principe van design, build and operate zal hierbij worden toegepast.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi ontmoet leiding P&O Maritime Logistics