woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi nodigt vakbonden uit voor gesprek energietarieven

lees ook ...

President Santokhi: “Bloeddonors redden dagelijks leve...

Op Wereld Bloeddonordag wordt wereldwijd stilgestaan bij de waardevolle bijdrage van bloeddonors. Ook in Suriname tonen tal van vrijwilligers hun onbaatzuchtige liefde en solidariteit door bloed te do...

President Chan Santokhi heeft gereageerd op het ultimatum dat is gesteld door Ravaksur, BvL/ALS en de FOLS door Ravaksur Plus uit te nodigen voor een gesprek over de recente stijging van de energietarieven. Deze belangrijke bijeenkomst staat gepland voor vandaag om 11.00 uur.

Tijdens een eerdere ontmoeting met de president op 7 mei werd overeengekomen dat essentiële gegevens met betrekking tot het energievraagstuk zouden worden gedeeld met deskundigen van de vakbonden. President Santokhi benadrukte toen ook de noodzaak dat binnen een week deskundigen van de vakbonden en de overheid met elkaar in gesprek zouden gaan, met als onderwerp onder andere de kostprijs van elektriciteit.

Echter, aangezien deze gegevens niet zijn verstrekt, is er tot nu toe weinig vooruitgang geboekt. Starnieuws meldt dat ondanks een eerder gestuurde brief over deze kwestie, de benodigde informatie nog steeds niet is verstrekt. Deze dringende kwestie zal vandaag verder worden besproken tijdens de bijeenkomst met de president. Ravaksur Plus had een spoedoverleg geëist om deze zaak onder de aandacht van de president te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi nodigt vakbonden uit voor gesprek energietarieven