donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi naar Barbados vertrokken voor Actif 2022

lees ook ...

Haïtiaanse ondernemer Saya vraagt president communicatie en ...

Ondernemer Jean 'Saya' Mixon heeft president Chandrikapersad Santokhi opgeroepen om meer te communiceren met de samenleving en zich ook fysiek te wenden tot het volk. Mixon maakte deel uit van een tea...

President Santokhi vertrok op 31 augustus 2022 vanuit het vliegveld te Zorg en Hoop om de Afri-Caribbean Trade & Investment Forum (ACTIF2022), bij te wonen in Bridgetown-Barbados. ACTIF2022 wordt georganiseerd door de regering van Barbados en de African Export-Import Bank (Afreximbank).

President Santokhi zal deze bijwonen in de hoedanigheid van de Caricom voorzitter. Het evenement dat tussen 01 en 03 september 2022 zal plaatsvinden heeft als thema “One People, One Destiny: Uniting and Re-imagining Our Future.” Het doel van dit event is het bevorderen van de ontwikkeling van strategische en zakelijke partnerschappen tussen zakenlui van Afrika en het Caribisch gebied.

In de periode van afwezigheid van president Santokhi neemt Vicepresident Brunswijk neemt waar als president van de Republiek Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi naar Barbados vertrokken voor Actif 2022