donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi naar Africaribbean Trade & Investment forum

lees ook ...

Onderwijsminister Ori: “Strenge maatregelen tegen inac...

Er is een begin gemaakt met het daadwerkelijk saneren van het ambtenarenapparaat. Minister Henri Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur maakte bekend dat 1.032 medewerkers van zijn ministerie van de...

President Santokhi was op woensdag 31 augustus met zijn delegatie aanwezig op de Welcome Reception die gehouden is voor de gasten van het eerste Africaribbean Trade and Investment Forum in Barbados. De President werd ontvangen door de CFO van Barbados Tourism Marketing Incorporated en heeft op de receptie een ontmoeting gehad met de organisatoren van het forum.

De president heeft op de receptie kennis kunnen maken met Terrance Drew, de nieuwe premier van St. Kitts & Nevis en gesprekken gehad met de ambassadeur van Cuba in Barbados en de minister van Buitenlandse Zaken van Barbados. Ook de secretaris-generaal van de CARICOM woonde de receptie bij.

De receptie was groots opgezet op het terrein van de Barbados Museum and Historical Society met een liveoptreden van het Barbados National Youth Orchestra. Op donderdag 01 september is de openingsceremonie van het eerste Africaribbean Trade and Investment Forum. Het forum duurt tot en met 03 september.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi naar Africaribbean Trade & Investment forum