vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi moedigt effectieve aanpak aan tijdens bezoek aan Alza

lees ook ...

Frangie onthult: overvloed aan valuta en handelsdynamiek in ...

Volgens Eblein Frangie, de directeur van Finabank, is er momenteel een overschot aan valuta op de markt. Hij legt uit dat de banken hun koersen baseren op de tarieven die worden vastgesteld door de Ce...

Op vrijdag 12 januari 2024 heeft president Chandrikapersad Santokhi een bezoek gebracht aan het Directoraat Algemene Zaken (Alza), een autonome afdeling onder het Kabinet van de President. Tijdens dit bezoek wenste het staatshoofd het personeel het allerbeste toe, met veel gezondheid, kracht en zegen.

Natalie Ramadhin-Amatmohamed, de directeur van Alza, toonde zich zeer ingenomen met het bezoek van de president aan het directoraat en benadrukte dat het de eerste keer was dat het staatshoofd aanwezig was op het Directoraat Algemene Zaken. Ze bedankte de president voor het bieden van de gelegenheid aan het personeel om kennis te maken en de werkzaamheden van het directoraat ter plaatse te laten zien.

President Santokhi benadrukte het belang van het bezoeken van de verschillende structuren als president. Eerder, op dinsdag 2 januari 2024, had hij alle afdelingen van het Kabinet van de President bezocht, met uitzondering van Algemene Zaken. Hij wenste het personeel van het kabinet een goede start en inspecteerde waar de diverse afdelingen en het personeel gefaciliteerd waren.

Daarnaast deelde de president zijn visie over de werkwijze met de directeur van Alza en moedigde haar aan om op een bepaalde manier te handelen. Hierbij gaf hij mogelijke suggesties en richtlijnen voor een effectieve aanpak. De president sprak ook het personeel toe en moedigde hen aan om nauw samen te werken met afdelingshoofden en de directieleden en gezamenlijk vraagstukken aan te pakken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi moedigt effectieve aanpak aan tijdens bezoek aan Alza