zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi launched glasvezelproject in Marowijne

lees ook ...

Standhouders waterkant krijgen 37.000,- per maand tijdens P...

 De standhouders en Crafters aan de Waterkant worden een jaar gecompenseerd tijdens de uitvoering van het PURP-project. Maandelijks wordt er na veel onderhandeling, een bedrag van SRD.37.000 aan deze ...

In het district Marowijne is het glasvezelproject gelaunched door president Chandrikapersad Santokhi. Het gaat om de derde fase van het glasvezelproject. Afgelopen vrijdag heeft de launch van het glasvezelproject in Nickerie gelanceerd.

Voor de vraag naar breedbandinternet en om de plannen voor de toekomst te realiseren, moet de bestaande infrastructuur worden aangepast. “Wij zijn eindelijk zo ver om dit heugelijke feit ook hier op Moengo te kunnen vieren. Bij deze kick-off van fase 3, zal 160 kilometer glasvezelkabel worden aangelegd”, gaf het staatshoofd aan.

President Santokhi haalde verder aan dat dit prioriteit heeft vooral voor het optimaal kunnen functioneren van de diensten ter plaatse. Als regering zullen wij alles doen, wat in ons vermogen ligt, om het land en volk tot ontwikkeling te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi launched glasvezelproject in Marowijne