zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi launched glasvezelproject in Marowijne

lees ook ...

Goudondernemer Brunswijk is het niet eens met duurdere brand...

- Goudondernemer Ronny Brunswijk is het niet eens om zijn sector meer te laten betalen voor brandstof. - Er komt voor 2027 geen offshore olieproductie volgens de CEO van Staatsolie. - Discussiepunte...

In het district Marowijne is het glasvezelproject gelaunched door president Chandrikapersad Santokhi. Het gaat om de derde fase van het glasvezelproject. Afgelopen vrijdag heeft de launch van het glasvezelproject in Nickerie gelanceerd.

Voor de vraag naar breedbandinternet en om de plannen voor de toekomst te realiseren, moet de bestaande infrastructuur worden aangepast. “Wij zijn eindelijk zo ver om dit heugelijke feit ook hier op Moengo te kunnen vieren. Bij deze kick-off van fase 3, zal 160 kilometer glasvezelkabel worden aangelegd”, gaf het staatshoofd aan.

President Santokhi haalde verder aan dat dit prioriteit heeft vooral voor het optimaal kunnen functioneren van de diensten ter plaatse. Als regering zullen wij alles doen, wat in ons vermogen ligt, om het land en volk tot ontwikkeling te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi launched glasvezelproject in Marowijne