zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi laat zich informeren door interim-managementteam politie

lees ook ...

BLTO intensiveert acties vanwege uitblijvende betalingen

De Bond van Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO) heeft aangekondigd dat ze hun acties vanaf vandaag zullen intensiveren. De leden van de bond zullen hun werkplek vandaag niet betreden. Dit komt ...

Het Interim-managementteam (IMT) van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft tussentijdsverslag gedaan aan president Chandrikapersad Santokhi. De ontmoeting vond plaats op het Kabinet van de President op uitnodiging van het staatshoofd. Tijdens een overlegmoment heeft de president zich zo omstandig mogelijk laten informeren over de stand van zaken met betrekking tot het reorganisatietraject van het KPS.

Behalve de reorganisatie van het korps, zijn ook de knelpunten waarmee het politieapparaat kampt, aan de orde gekomen. Het IMT is ook ingegaan op het criminaliteitsvraagstuk, de aanpak en resultaten daarvan. Ook de interne bedrijfsvoering is onderdeel van bespreking geweest.

Tijdens het overleg waren naast de IMT-leden ook minister Kenneth Amoksi en directeur Sharma Lakhisaran van Justitie en Politie (Juspol), de beleidsadviseur en leden van het adviesteam van de bewindsman aanwezig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi laat zich informeren door interim-managementteam politie