vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi laat zich informeren door interim-managementteam politie

lees ook ...

Ministerie van Onderwijs betreurt staking; belooft snelle be...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft met verbazing gereageerd op de plotselinge stakingsacties aangekondigd door de Organisatie van Bushouders in Suriname (OBS), die op 2...

Het Interim-managementteam (IMT) van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft tussentijdsverslag gedaan aan president Chandrikapersad Santokhi. De ontmoeting vond plaats op het Kabinet van de President op uitnodiging van het staatshoofd. Tijdens een overlegmoment heeft de president zich zo omstandig mogelijk laten informeren over de stand van zaken met betrekking tot het reorganisatietraject van het KPS.

Behalve de reorganisatie van het korps, zijn ook de knelpunten waarmee het politieapparaat kampt, aan de orde gekomen. Het IMT is ook ingegaan op het criminaliteitsvraagstuk, de aanpak en resultaten daarvan. Ook de interne bedrijfsvoering is onderdeel van bespreking geweest.

Tijdens het overleg waren naast de IMT-leden ook minister Kenneth Amoksi en directeur Sharma Lakhisaran van Justitie en Politie (Juspol), de beleidsadviseur en leden van het adviesteam van de bewindsman aanwezig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi laat zich informeren door interim-managementteam politie