dinsdag 30 mei 2023
31.3 C
Paramaribo
14.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi krijgt WK trui van STVS directeur Abisoina

lees ook ...

DNA tekent condoleance register ex-premier Udenhout

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc LL.B, heeft op 26 mei jongstleden, op het Presidentieel Paleis, het condoleance register van de heer drs Willem Alfred Udenhout getekend...

Raoul Abisoina, directeur van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) heeft op 18 oktober jongstleden, aan President Chandrikapersad Santokhi een WK-trui aangeboden. De STVS, onze Nationale Zender, is één van de kanalen die de rechten heeft om het aanstaande Wereldkampioenschap Voetbal, s’ werelds grootste sportevenement, uit te zenden.

Alle wedstrijden kunnen we straks ook via dit medium volgen. Het Wereldkampioenschap voetbal gaat van start op 20 november en duurt tot 18 december 2022 en wordt gehouden in Qatar. Het staatshoofd gaf aan een voetbalfan te zijn en indien de werkzaamheden het toelaten, zal hij zeker zijn favoriete team aanvuren.

“Sporten is goed voor het lichaam en is onderdeel van een gezonde levensstijl”, zei de president. De president zei graag een sportief toernooi te zien. Ook ziet hij graag dat de Surinaamse gemeenschap gaat genieten van de wedstrijden die de STVS zal uitzenden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi krijgt WK trui van STVS directeur Abisoina