woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi krijgt plan van aanpak voor wijken in ontwikkeling

lees ook ...

VHP-fractieleider uiting bezorgdheid over daling wisselkoers...

Asiskumar Gajadien, fractieleider van de VHP, heeft zijn bezorgdheid geuit over de recente daling van de wisselkoers bij de cambio's. Hij benadrukte dat deze schommelingen de samenleving schaden en da...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 23 december 2023 het plan van aanpak voor wijken in ontwikkeling ontvangen van de presidentiële werkgroep. Het plan moet verlichting brengen voor de mensen in de verschillende buurten.

Het plan voorziet in een aantal projecten, waaronder het aanleggen van moestuinen, het geven van trainingen en het openen van foodbaskets in de buurten. De bedoeling is dat de projecten de zelfredzaamheid van de bewoners bevorderen.

De projecten worden uitgevoerd in samenwerking met het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken, het ministerie van Sociale zaken, verschillende trainingsinstituten en Stichting RUMAS. Het staatshoofd heeft aangegeven, dat hij het plan positief beoordeelt.

Hij is van mening dat het plan een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van de leefomstandigheden in de wijken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi krijgt plan van aanpak voor wijken in ontwikkeling