donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi kondigt zwaar sociaal programma aan

lees ook ...

President Santokhi reist naar Guyana voor brugonderhandeling...

President Chandrikapersad Santokhi reist dit weekend af naar Guyana om samen met zijn ambtgenoot, president Irfaan Ali, te onderhandelen over de bouw van de brug over de Corantijnrivier. Op 19 maart 2...

President Chandrikapersad Santokhi heeft aangekondigd dat, woensdag, 2 november, in de regeringsraad een voorstel is besproken, om te komen met een integraal sociaal programma. Dit programma zal een integraal pakket van maatregelen omvatten, dat zal moeten gaan naar de mensen die dat daadwerkelijk nodig hebben, subjectsubsidie.

Er komt een kaart waarmee degenen die voor subsidie in aanmerking komen, deze digitaal gestort krijgen. Het gaat om onder andere subsidie voor elektriciteit, brandstof, water en diverse sociale uitkeringen. Door middel van een app-programma, zal het betalingsverkeer plaatsvinden.

Zo wordt voorkomen dat er te veel geld in de maatschappij rouleert, met nadelige gevolgen voor de koers. Het is volgens de president tijd om terug te geven aan het volk, dat gebukt gaat onder hoge prijzen en andere issues die spelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi kondigt zwaar sociaal programma aan