zondag 26 maart 2023
29.4 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
3
(2)

President Santokhi: “Kies het pad van het goede”

lees ook ...

Voorzitter seniorenvereniging Suriname overleden

Het nieuws van het overlijden van Renate Wouden-Bhugwandass heeft velen geschokt. Als voorzitter van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) heeft ze jarenlang gest...

“Vandaag vieren we Holi Phagwa, de overwinning van het goede op het kwade. Het holifeest symboliseert de levendige kleuren van onze diverse multiculturele samenleving, onze bromki dyari. Ik roep de samenleving op om alle verschillen die er mogen bestaan tussen individuen en groepen, achterwege te laten, vooral in deze tijd waar ik een sterke mate van polarisatie zie in ons kleurrijk land,” zegt president Chandrikapersad Santokhi bij de herdenking van Holi Phagwa, vandaag.

Ondanks de moeilijke situatie in het land moet geprobeerd worden om het pad van het goede te kiezen. Op die manier alleen kan het land duurzaam worden ontwikkeld, zegt het staatshoofd.

“Laten wij als volk eensgezind, zoals de kleuren en geuren van Holi in elkaar opgaan en optrekken, om het kwade voorgoed uit te bannen. Moge uw leven net een regenboog gevuld zijn met de kleuren van liefde, vriendschap, gezondheid, eenheid en blijdschap,” aldus de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi: "Kies het pad van het goede"