donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(2)

President Santokhi: “Jongerenbeleid hoog op agenda”

lees ook ...

Boekwerk behaalde doelen regering Santhoki-Brunswijk

Vier jaar geleden ontstond officieel de regering Santhoki-Brunswijk na de inauguratie. Om dit te gedenken heeft de president op zaterdag 13 juli jongstleden een boekwerk aan de samenleving gepresentee...

Het Kabinet van de President van de Republiek Suriname verduidelijkt een recent nieuwsbericht waarin onterecht werd gesuggereerd dat president Chandrikapersad Santokhi een ontmoeting met het bedrijfsleven en de vakbeweging boven het Nationaal Jongerencongres plaatste. Volgens het kabinet lag de werkelijke reden voor de afwezigheid van de president op het Nationaal Jongerencongres bij een vertraging in het programma van de eerste openbare vergadering van de Jeugdraad Suriname, waardoor het congres op een later tijdstip begon dan gepland.

Beide evenementen, namelijk de eerste openbare vergadering van de Jeugdraad Suriname en het Nationaal Jongerencongres, vonden plaats op zaterdag 12 augustus 2023 in de Congreshal. Na overleg en telefonisch advies van minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken, werd besloten dat de minister namens de president zou spreken.

De president kijkt uit naar het verslag over het succesvolle congres en heeft de intentie om samen met belanghebbenden in gesprek te gaan over de bevindingen en aanbevelingen. Het jongerenbeleid staat hoog op de prioriteitenlijst van President Santokhi.

Binnenkort zal het presidentiële kabinet samenwerken met een jongerencomité om ondersteuning te bieden aan jongeren in het hele land.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi: "Jongerenbeleid hoog op agenda"