woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi houdt motivatietoespraak voor jongeren van Suriname

lees ook ...

Wereldbankrapport: 17,5% van Surinaamse bevolking leeft onde...

Uit het '2022 Suriname Poverty and Equity Assessment', gepresenteerd op de Anton de Kom Universiteit van Suriname, blijkt dat 17,5% van de Surinaamse bevolking leeft onder de upper middle-income armoe...

De stichting Suyo organiseert op 25 september een speciaal evenement met president Chandrikapersad Santokhi. Het staatshoofd wil de leerlingen en jongeren van Suriname spreken en motiveren voor de start van het nieuwe schooljaar.

Als de huidige voorzitter van Caricom identificeerde president Santokhi de jeugd als een van de belangrijkste factoren voor het succes van Suriname en Caricom. Hij hoopt de jeugd te inspireren en stimuleren om leiders te worden en uit te blinken in al hun inspanningen.

Er zal ook gelegenheid zijn voor Questions and Answers, zodat alle leden vragen kunnen stellen. Jongeren die aan deze motivatiebijeenkomst willen meedoen, kunnen zich nu registreren via: https://tinyurl.com/SUYO4.

De bijeenkomst wordt van 10-12.00 uur gehouden in het partijcentrum van VHP in Paramaribo-Noord aan de Gompertstraat. De scholen in Suriname zijn nu gesloten, want het is vakantie. Op 3 oktober worden de schooldeuren weer geopend.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi houdt motivatietoespraak voor jongeren van Suriname