dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi houdt motivatietoespraak voor jongeren van Suriname

lees ook ...

Shortage of Fernandes bread and pastry products next few day...

Fernandes Bakery is  struggling at present due to the shortage of baker's flour. The extra flour imports from the supplier have slowed down somewhat due to a combination of circumstances. The conse...

De stichting Suyo organiseert op 25 september een speciaal evenement met president Chandrikapersad Santokhi. Het staatshoofd wil de leerlingen en jongeren van Suriname spreken en motiveren voor de start van het nieuwe schooljaar.

Als de huidige voorzitter van Caricom identificeerde president Santokhi de jeugd als een van de belangrijkste factoren voor het succes van Suriname en Caricom. Hij hoopt de jeugd te inspireren en stimuleren om leiders te worden en uit te blinken in al hun inspanningen.

Er zal ook gelegenheid zijn voor Questions and Answers, zodat alle leden vragen kunnen stellen. Jongeren die aan deze motivatiebijeenkomst willen meedoen, kunnen zich nu registreren via: https://tinyurl.com/SUYO4.

De bijeenkomst wordt van 10-12.00 uur gehouden in het partijcentrum van VHP in Paramaribo-Noord aan de Gompertstraat. De scholen in Suriname zijn nu gesloten, want het is vakantie. Op 3 oktober worden de schooldeuren weer geopend.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi houdt motivatietoespraak voor jongeren van Suriname