donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi heeft eigen opnamestudio

lees ook ...

NPS chairman reflects on the poverty issue at 76 years of NP...

The National Party Suriname (NPS) annually laid a wreath at the statue of Jopie Pengel their legendary chairman. It is now the 76th anniversary. Gregory Rusland, President of the party thought about t...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vanaf gisteren zijn eigen opnamestudio. Opnames van toespraken en interviews van zullen voortaan in een studio op het Kabinet van de President geschieden. Het staatshoofd heeft op woensdag 06 oktober 2021 het lint doorgeknipt bij de opening van deze nieuwe werkruimte.

De president kreeg een rondleiding van directeur Alven Roosveld en onderdirecteur Derrick Kammeron van de Communicatie Dienst Suriname (CDS). Het staatshoofd toonde zich onder de indruk van de studio. Hij beveelt aan dat er optimaal gebruik hiervan wordt gemaakt. Arunkoemar Hardien, kabinetsdirecteur Politieke- en Beleidsaangelegenheden, stafleden en personeel van zowel het kabinet als de CDS waren aanwezig bij de ingebruikname van de studio.

President Santokhi feliciteerde het team en wenste hen succes toe met de werkzaamheden in de nieuwe werkruimte. Na de rondleiding werd meteen een aanvang gemaakt met de eerste opname, namelijk een boodschap van het staatshoofd in verband met Navratri.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi heeft eigen opnamestudio