woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi hamert op behoud van gemoedelijke sfeer en harmonie in Suriname

lees ook ...

President Santokhi ontvangt update over Antino-goudproject i...

De algemeen directeuren van Nana Resources N.V. en Founders Metals Inc., respectievelijk goudexploratiebedrijven uit Suriname en Canada, hebben op dinsdag 13 februari president Chandrikapersad Santokh...

In zijn toespraak ter gelegenheid van 48 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid benadrukte president Chandrikapersad Santokhi het belang van het koesteren en in stand houden van harmonie in Suriname. Hij wees op de persvrijheid, de vreedzame verkiezingsatmosfeer, en de gemoedelijke samenleving als cruciale aspecten die behouden moeten blijven. Het staatshoofd riep op tot gezamenlijke inspanningen om een gemeenschappelijke visie te creëren en Suriname duurzaam te ontwikkelen.

President Santokhi onderstreepte de waarde van de nationale identiteit om eenheid te bewaren en trots te zijn op het Surinaamse volk. Hij prees de regering voor het aangaan van samenwerkingen op regionaal en internationaal niveau, waardoor kansen ontstaan voor zakelijke transacties, investeringen en versterking van de economie.

Met trots sprak het staatshoofd over de overwinningen van Suriname op het gebied van kolonisatie, verdeeldheid, uitbuiting en deconstructieve handelingen. Hij erkende echter dat de weg naar groei en ontwikkeling nog steeds uitdagingen kent.

President Santokhi benadrukte de noodzaak om donkere momenten te overwinnen en te beseffen dat Suriname als jonge natie nog veel te leren heeft, zelfs na 48 jaar onafhankelijkheid. Hij moedigde aan tot verbetering, het dromen van een mooie toekomst, en het omzetten van aspiraties en ambities in concrete acties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi hamert op behoud van gemoedelijke sfeer en harmonie in Suriname