zaterdag 20 april 2024
26 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi grote voorstander van Yoga

lees ook ...

President Santokhi nodigt Chinese bedrijven uit om te invest...

Dalian, een essentiële havenstad en economisch knooppunt van China aan de kust van de provincie Liaoning, verwelkomde de Surinaamse delegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi van 1...

President Chandrikapersad Santokhi, first Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, ministers, verschillende organisaties en Yoga-leiders hebben dinsdag deelgenomen aan de 8ste Internationale Yoga dag. Dit speciaal evenement, georganiseerd door de Indiase ambassadeur samen met zijn partner, werd gehouden in het Assuria High Rise gebouw.

Yoga, komt van origine uit India, maar is over de hele wereld verspreid en helpt je te beseffen dat je één bent met het universum. President Santokhi is een grote voorstander van Yoga, die ook in de Covid-19-periode haar nut heeft bewezen. Yoga heeft bewezen een middel te zijn tegen de onzekerheid, het isolement, maar ook het behoud van het fysieke welzijn.

President Santokhi en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry tijdens een Yoga-sessie. Foto: Kabinet van de President

President Santokhi heeft de Indiase Premier Narendra Modi geprezen voor zijn inspanningen voor het opstellen van de verklaring bij de VN in 2014, gesteund door 177 landen over de hele wereld. Volgens president Santokhi een mijlpaal voor Indiërs te India alsook in diaspora.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi grote voorstander van Yoga