zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
4
(2)

President Santokhi: “Geef liefde en respect, dan zal goed u tegemoetkomen”

lees ook ...

Bestemming inboedel voormalig Hotel Babylon

Het voormalig Hotel Babylon met inboedel is overgekocht door het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken met inboedel. Deze inboedel heeft nog geen bestemming gekregen. De bewindsman zegt...

“Geef liefde en respect, dan zal goed u tegemoetkomen.” De boodschap van president Chandrikapersad Santokhi aan de aanwezigen in de Shri Krishna Mandir, aan de Jagernath Lachmonstraat, in verband met Navratri. Hij gaf aan dat Surinamers elkaar moeten ondersteunen en met elkaar moeten samenwerken naar een beter Suriname.

“Tijdens Navratri is het belangrijk om in gebed te gaan en krijgen wij de kans ons te reinigen en een beter mens te worden. Met de waarden en normen van religie kunnen wij ons meer bewust worden van een sociaal rechtvaardig medeleven voor onze medemens,” gaf de president aan.

Santokhi gaf tijdens zijn toespraak verder aan dat bidden tijdens deze heilige periode ons kracht, hoop en wijsheid geeft, waardoor wij moeilijke periodes kunnen overbruggen. Er zal volgens de president verbetering komen in het land wanneer er steeds daarvoor gebeden wordt. “We hebben gebed nodig voor bescherming, gezondheid, kennis en liefde.”

Het Navratri-festival, dat voor de tweede keer in het jaar door hindoes wordt gevierd én negen nachten duurt, wordt gewijd aan de verering van de universele moeder Durga Mata. Het concept ervan symboliseert de overwinning van het goede over het kwade en doet bij velen hoop opleven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi: “Geef liefde en respect, dan zal goed u tegemoetkomen”