maandag 15 augustus 2022
27.1 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi gaat voor verdere verlichting financiële situatie

lees ook ...

Medische Zending en Volksgezondheid blijven oneens met elkaa...

De Medische Zending Werknemersorganisatie(MZWO) gaat door met acties. Ondertussen wijzen de organisatie en het ministerie de beschuldigende vingers naar elkaar. Actie om de uitgebleven twk-gelden duur...

President Chandrikapersad Santokhi  die na de isolatie horende bij de opgelopen covid-19 besmetting weer fris en vrolijk op zijn werkplek is, zegt dat hij tijdens zijn isolatie van huis uit heeft gewerkt met virtuele communicatie, waarbij de werkstukken thuis werden bezorgd. President Santokhi vierde gisteren ook zijn 62ste verjaardag. De regeringsleider drukt het Surinaamse volk op het hart om optimaal in gebed te zijn en de schepper te vragen om ons kennis en wijsheid te geven om zodoende Suriname uit de crisis te kunnen halen. President Santokhi spreekt ook de hoop uit dat Suriname spoedig uit de COVID-19 pandemie geraakt. 

Een andere wens van president Santokhi is om in het kader van armoedebestrijding steeds meer verlichting te brengen voor het volk van Suriname. Het Staatshoofd ziet graag dat in de nabije toekomst, “de prijzen betaalbaar zijn, dat de mensen wat koopkrachtversterking krijgen. Je merkt ook dat heel wat maatregelen al effect beginnen te krijgen. De koers is al met heel wat punten omlaaggegaan. Ook de prijzen in de winkels. Wij gaan ervoor zorg dragen dat het volk binnen zeer korte tijd over een zodanige verlichting beschikt dat zij daarmee een betere koopkracht zal hebben en een betere besteding van haar inkomsten; dat de situatie in het land aanzienlijk veranderd zal zijn. De maand februari is gezien de tijdlijn van de regering belangrijk om ervoor te zorgen dat de lichtpunten duidelijk merkbaar zijn voor de Surinaamse samenleving.” Aldus de wensen en de planning van het Staatshoofd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi gaat voor verdere verlichting financiële situatie