vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi praat met Ravaksur

lees ook ...

Buurtbewoners houden verdachte staande

Op zaterdag 25 maart 2023 heeft de politie van het bureau Lelydorp een succesvolle arrestatie uitgevoerd na een dievenmelding aan de Sahiwalsteeg. In samenwerking met medewerkers van Surveillance Regi...

President Chandrikapersad Santokhi sprak op 10 februari met de voorzitters van de vakcentrales aangesloten bij de Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur). De leden uitten hun zorgen en grieven en kwamen met bruikbare voorstellen.

Een van de voorstellen van de Raad is dat er een onderministerie komt met betrekking tot de Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), vanwege de complexiteit van de implementatie van deze wet. Armand Zunder, Ravaksur woordvoerder, zegt dat het herstel en de verbetering van de koopkracht van de werkende klasse, de grootste zorg is bij de vakbeweging.

President Santokhi gaf aan dat de regering bereid is om te luisteren. “Een ding is duidelijk, en dat is dat de economie verschrikkelijk ontwricht is,” stelde het staatshoofd. Hij benadrukte het belang van het implementeren van het sociaal programma en legde het verzoek bij Ravaksur neer om de regering daarin te ondersteunen.

De gesprekken tussen Ravaksur en de regering zullen op 14 februari worden voortgezet waarbij ook andere onderwerpen besproken zullen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi praat met Ravaksur