maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi feliciteert India met onafhankelijkheidsdag

lees ook ...

Trucker verongelukt op weg naar Jaykreek in Sipaliwini

Een 53-jarige truckbestuurder is zaterdag omgekomen op de weg naar Jaykreek in het district Sipaliwini. De politie van Atjoni vond het slachtoffer in de cabine van de vrachtwagen, die beladen was met ...

President Chandrikapersad Santokhi bracht vandaag op de Indiase Dag der Republiek de felicitaties uit aan de Indiase president Draupadi Murmu, premier Narendra Modi en de totale Indiase bevolking. Jaarlijks wordt herdacht dat op 26 januari 1950 de Indiase Grondwet in werking is getreden en dat India een federale republiek werd.

President Santokhi was onlangs op werkbezoek in India en werd daarbij ontvangen door hoge functionarissen waaronder president Murmu en premier Modi. Suriname en India onderhouden naast warme historische, culturele banden ook vriendschappelijke diplomatieke relaties.

India ondersteunt ons land op diverse gebieden en onlangs werd de herschikking van schulden met India goedgekeurd, waardoor we de banden nu intensiever kunnen versterken door investeerders naar Suriname te halen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi feliciteert India met onafhankelijkheidsdag