vrijdag 29 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi feliciteert India met onafhankelijkheidsdag

lees ook ...

Su Aid 2023 campagne brengt SRD 4,3 miljoen op voor NICU van...

De inzamelingscampagne van Su Aid in 2023 heeft een indrukwekkend bedrag van SRD 4.362.112,37 opgeleverd, ten behoeve van de Neonatale Intensive Care Unit (NICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramari...

President Chandrikapersad Santokhi bracht vandaag op de Indiase Dag der Republiek de felicitaties uit aan de Indiase president Draupadi Murmu, premier Narendra Modi en de totale Indiase bevolking. Jaarlijks wordt herdacht dat op 26 januari 1950 de Indiase Grondwet in werking is getreden en dat India een federale republiek werd.

President Santokhi was onlangs op werkbezoek in India en werd daarbij ontvangen door hoge functionarissen waaronder president Murmu en premier Modi. Suriname en India onderhouden naast warme historische, culturele banden ook vriendschappelijke diplomatieke relaties.

India ondersteunt ons land op diverse gebieden en onlangs werd de herschikking van schulden met India goedgekeurd, waardoor we de banden nu intensiever kunnen versterken door investeerders naar Suriname te halen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi feliciteert India met onafhankelijkheidsdag