woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(2)

President Santokhi en First Lady nemen deel aan Maha Rudra Yagya

lees ook ...

OW-minister benadrukt unieke aanpak van renovatie van staats...

Het ministerie van Openbare Werken (OW), specifiek het directoraat Bouw- en Stedebouwkundige Werken (BSW), is momenteel actief bezig met grootschalige renovatiewerkzaamheden. Minister Riad Nurmohamed ...

President Chandrikapersad Santokhi en First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry hebben gezamenlijk deelgenomen aan de Maha Rudra Yagya en de rituelen van de pooja bijgewoond. De ceremonie vond plaats bij Roeli’s Event Venue. Tijdens deze plechtige gebeurtenis werden gebeden opgedragen en offers gebracht ter bevordering van spiritueel welzijn en voorspoed.

In zijn toespraak benadrukte het staatshoofd het belang van het handhaven van een balans tussen lichaam, geest en ziel. Hij gelooft dat innerlijke zuivering, net zoals lichaamshygiëne, nodig is om negatieve energieën te verdrijven en positieve energieën te omarmen. President Santokhi benadrukte het gebed als een krachtig instrument voor innerlijke reinheid en harmonie.

Hij deelde ook zijn intentie om de positieve energieën die hij tijdens de ceremonie heeft ervaren, samen met de First Lady, te delen met de samenleving in hun respectievelijke rollen als president en First Lady. Op die manier willen ze bijdragen aan een sfeer van welzijn en harmonie voor alle burgers.

President Santokhi merkte op dat de afgelopen drie jaar moeilijk waren, maar dankzij de vastberadenheid, moed en gebeden van het volk is de economie hersteld van de crisis. Hij benadrukte het belang van geloof en dankte de organisatie en de pandit voor de uitnodiging voor de zeven dagen durende Maha Rudra Pooja.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi en First Lady nemen deel aan Maha Rudra Yagya