woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi draagt waarneming over aan vicepresident Brunswijk

lees ook ...

Leo Brunswijk: an accident waiting to happen -2-

Leo Brunswijk zijn gedrag laat nu wel erg veel te wensen over. Er cirkelt een filmpje op social media waar hij zijn politieke tegenstander, een opportunistische nieuwe VHPer gewezen NDP er, Bennie de ...

President Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk hebben in verband met het vertrek van het staatshoofd naar Belize, het protocol van overdracht getekend voor de waarneming op het Surinaams grondgebied.

Het staatshoofd vertrok in de vroege ochtend van maandag 28 februari 2022 naar Belize waar hij zal deelnemen aan een Caricom staatshoofden vergadering. Daarnaast zal de Surinaamse regeringsleider ook participeren in een meeting tussen staatshoofden van Centraal-Amerika en Caricom. Gedurende de afwezigheid van president Santokhi vertegenwoordigd de vicepresident hem in de functie van waarnemend president.

Na de ondertekening gaf president Santokhi een uiteenzetting van hetgeen besproken zal worden in de meetings die hij zal bijwonen. De vicepresident wenste de delegatie succes toe. “Ik weet dat u een integere leider bent en dat u Suriname op een waardige wijze zult vertegenwoordigen”, aldus de vp.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi draagt waarneming over aan vicepresident Brunswijk