dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi doneert voedingsmiddelen aan kindertehuis in Coronie

lees ook ...

Regering richt zich op transport

De regering is van plan het transport over water en lucht te optimaliseren in het komend jaar. Binnenlandse vliegdiensten zullen worden voortgezet via Zorg en Hoop naar onder andere Godoholo, Cottica,...

Tijdens zijn bezoek aan het district Coronie op zaterdag 9 september, bracht president Chandrikapersad Santokhi een bezoek aan het kindertehuis “De Toekomst” en schonk een partij voedingsmiddelen. In zijn toespraak tot de verzorgers van het kindertehuis benadrukte het staatshoofd: “Mi na papa fu kondre, dus mi e luku mi pikin. Vertaling: (“Ik ben de vader van het land, dus ik zorg voor mijn kinderen”). De kinderen hebben de president verwelkomd met zang.

President Santokhi tijdens zijn bezoek aan kinderhuis de Toekomst in Coronie. Foto: FacebookDe geschonken voeding is voldoende voor minstens een maand. President Santokhi prijst het goede werk van het tehuis en benadrukt dat deze donatie bedoeld is ter ondersteuning.

Verder beloofde het staatshoofd in samenwerking met de districtscommissaris en het Bureau Eenheid van het Kabinet van de President te onderzoeken hoe de noden op lange termijn kunnen worden verlicht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi doneert voedingsmiddelen aan kindertehuis in Coronie