zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi condoleert en leeft mee met Turkije

lees ook ...

Auto die de Saramaccarivier inreed met lichaam erin aangetro...

De auto van Sharon I., die gistermorgen in de Saramaccarivier reed, is boven water gehaald. In het voertuig werd haar lichaam gevonden. Het motief voor haar beslissing om een einde aan haar leven ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft namens de Surinaamse bevolking aan president Recep Tayyip Erdoğan, de regering en de bevolking van Türkiye zijn medeleven en condoleances aangeboden in verband met de verwoestende impact veroorzaakt door de enorme aardbeving die op 06 februari 2023 grote gebouwen deed instorten.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) heeft eveneens condoleances overgebracht aan zijn collega-minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu. De minister memoreerde hierbij de diepgaande gevolgen van de ramp voor de gehele bevolking waarvan de aantallen van slachtoffers nog dagelijks oplopen.

De president heeft in zijn schrijven zijn medeleven over het intense verdriet benadrukt en gaf bemoedigende woorden van troost mee voor de nabestaanden en alle families en slachtoffers van deze tragedie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi condoleert en leeft mee met Turkije