donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi condoleert de VAE met het verscheiden van hun President

lees ook ...

Criminal trial on December 8: “We have followed the de...

The victims were traveling when we arrived at the dead end. Hugo Essed, the attorney representing the next of kin in the criminal trial from December 8, tells what transpired yesterday at the descente...

In verband met het overlijden van President Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), heeft President Chandrikapersad Santokhi zijn oprechte condoleances overgebracht aan Premier Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum namens de regering en het volk van de Republiek Suriname.

Het nieuws van het overlijden van Sheikh Khalifa, werd met droefheid ontvangen door het Surinaamse staatshoofd. In een persoonlijke condoleancebrief bracht president Santokhi zijn oprechte condoleances over aan het volk van de VAE en wenste hun sterkte toe bij dit grote verlies.

Het staatshoofd benadrukte dat wijlen Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan herinnerd zal worden voor zijn grote inspanningen om vrede en stabiliteit in de regio te brengen en de Verenigde Arabische Emiraten te vormen tot een bloeiende regionale macht en een belangrijk zakelijk- en technologisch centrum in het Midden-Oosten.

“We zullen zijn nagedachtenis eren door de langdurige banden tussen de regeringen en de bevolking van de Republiek Suriname en de Verenigde Arabische Emiraten te blijven versterken en bidden om troost en kracht voor de hele bevolking van de VAE” besloot de president zijn persoonlijke brief.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi condoleert de VAE met het verscheiden van hun President