woensdag 8 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi blij met vernieuwing infrastructuur rondom Haven

lees ook ...

ABOP misbruikt ministerie van Grondzaken voor partijbelang

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, die in Nickerie was met zijn politieke partij ABOP, pleitte ervoor dat het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) alle Nickerianen helpt uit de problemen di...

Het algehele wegennet en de ontwatering rond de Van ’t Hogerhuysstraat nabij de Jules Sedney Haven worden opnieuw ingericht en gereconstrueerd. Om de infrastructuur te laten voldoen aan de nieuwe eisen en het concurrentievermogen van Surinaamse bedrijven te vergroten, is het Project Improving Transport and Logistics and Competiveness Suriname (ITLCS) geïnitieerd. Dit ontwerp wordt in januari 2023 aanbesteed.

President Chandrikapersad Santokhi heeft woensdag 28 december een belangrijke stakeholders meeting bijgewoond, waarbij de presentatie van het ontwerp voor de reconstructie van het wegennetwerk nabij de haven van Paramaribo en de brug over het Saramaccakanaal plaatsvond.

Het staatshoofd juicht de ontwikkeling toe en complimenteerde het volledige team. Volgens het staatshoofd wordt het in de komende maanden all hands on deck om de beoogde doelen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te halen. Dit project is een lening met de IDB en zal zichzelf terugverdienen met de belangrijke verbeteringen. De bedoeling is dat op termijn het verkeer vlotter verloopt en de wateroverlast wordt geminimaliseerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi blij met vernieuwing infrastructuur rondom Haven