zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi blij met komst nieuw SLM-toestel

lees ook ...

Klimaatverandering en menselijke activiteit belasten bodem e...

De voortzetting van ons bestaan op aarde is nauw verbonden met de onschatbare link tussen bodem en water. Meer dan 95 procent van ons voedsel is direct afhankelijk van deze twee essentiële hulpbronnen...

President Chandrikapersad Santokhi heeft nooit het vertrouwen in de SLM opgegeven. Dankzij zijn inzet en de nauwe samenwerking van de regering is het gelukt om de SLM weer gezond te maken. Donderdagmorgen, 29 december 2022, is op de Johan Adolf Pengel luchthaven een Boeing 737-800 geland.

Deze boeiing is door middel van een dry lease contract gehuurd, waardoor we onder andere financieel voordeel zullen hebben en onze eigen bemanning kunnen inzetten. Zo kan Suriname weer deel kan uitmaken van het geheel.

“Vandaag, 29 december 2022, mogen wij de vruchten van de enorme inzet plukken, doordat onze trots, mede dankzij het beleid van deze regering die heeft zorggedragen voor een directe resultaat, eindelijk is geland. Middels dit heugelijk feit heeft de president zijn belofte om de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij weer winstgevend te maken, waargemaakt,” zegt het staatshoofd.

“De regering zal ervoor kiezen om er alles aan te doen om onze national carrier, de SLM, te redden en wederom te maken tot onze nationale trots”, waren de woorden van president Santokhi, toen de SLM in moeilijk vaarwater terecht kwam. Dit is niet bij woorden gebleven.

“Er is nog werk aan de winkel. Zo zal ook aandacht worden besteed aan de mid-Atlantische route, zodat ook daar de positie van de SLM wordt verbeterd. Suriname, gefeliciteerd met deze aanwinst. We gaan verder om onze nationale trots naar grotere hoogte te tillen”, aldus president Santokhi. 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi blij met komst nieuw SLM-toestel