woensdag 29 maart 2023
28.1 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi blij met defensie samenwerking VS

lees ook ...

Buurtbewoners houden verdachte staande

Op zaterdag 25 maart 2023 heeft de politie van het bureau Lelydorp een succesvolle arrestatie uitgevoerd na een dievenmelding aan de Sahiwalsteeg. In samenwerking met medewerkers van Surveillance Regi...

Op donderdag 09 maart jongstleden is er welkomst receptie gehouden voor de Amerikaanse Ambassadeur Robert Faucher in Suriname.  President Santokhi gaf tijdens zijn speech aan dat hij zeer ingenomen was met de samenwerking die bestaat tussen beide landen die door de jaren heen zijn verdiept en geïntensiveerd.

Het staatshoofd benadrukte de voortdurende betrokkenheid en steun van de Verenigde Staten van Amerika aan Suriname op diverse gebieden, waarbij hij de vooruitgang op het gebied van defensiesamenwerking benadrukte. “Ook met de recente olievondsten bereidt Suriname zich voor op verdere kansen voor zaken en investeringen in de olie- en gassector tussen beide landen,” aldus het staatshoofd.

President Santokhi wenste namens de regering, de ambassadeur veel succes toe en zei uit te kijken naar het verder intensiveren van de bestaande samenwerking op diverse niveaus.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi blij met defensie samenwerking VS