woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi blij met defensie samenwerking VS

lees ook ...

Nederlandse sporters bereiden zich voor op olympische spelen...

De Olympische Spelen in Parijs staan voor de deur, en Nederlandse sporters zijn intensief bezig met hun voorbereidingen voor dit prestigieuze evenement. Het televisieprogramma "Mijn Olympische Droom" ...

Op donderdag 09 maart jongstleden is er welkomst receptie gehouden voor de Amerikaanse Ambassadeur Robert Faucher in Suriname.  President Santokhi gaf tijdens zijn speech aan dat hij zeer ingenomen was met de samenwerking die bestaat tussen beide landen die door de jaren heen zijn verdiept en geïntensiveerd.

Het staatshoofd benadrukte de voortdurende betrokkenheid en steun van de Verenigde Staten van Amerika aan Suriname op diverse gebieden, waarbij hij de vooruitgang op het gebied van defensiesamenwerking benadrukte. “Ook met de recente olievondsten bereidt Suriname zich voor op verdere kansen voor zaken en investeringen in de olie- en gassector tussen beide landen,” aldus het staatshoofd.

President Santokhi wenste namens de regering, de ambassadeur veel succes toe en zei uit te kijken naar het verder intensiveren van de bestaande samenwerking op diverse niveaus.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi blij met defensie samenwerking VS