vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bij het leiderschapssymposium Nationaal Leger

lees ook ...

Nationaal verbroedering en eenheidsevenement bij monument Ja...

Bij het monument van Jagernath Lachmon op het Onafhankelijkheidsplein vond op 21 september een ceremonie plaats ter gelegenheid van de Nationale Dag van Verbroedering en Eenheid. Deze plechtigheid vie...

Op 29 augustus 2023 woonde President de afsluiting van het leiderschapssymposium van het Nationaal Leger (NL) bij en zei verheugd te zijn om te zien hoeveel NL-officieren daarbij waren betrokken.

“We leven in een wereld waar zich steeds nieuwe ontwikkelingen voordoen die vele uitdagingen met zich meebrengen. Ook Suriname zal te maken krijgen met die dreigingen, maar we moeten ervoor zorgen dat wij goed voorbereid zijn,” gaf de President aan.

De President benadrukte ook het belang van leiderschap om effectief te reageren op verschillende dreigingen, zoals klimaatverandering, maritieme kwesties door de ontwikkeling van olie en gas, grens overschrijdende criminaliteit en gezondheidsrisico’s.

Het symposium was een platform waar officieren vraagstukken konden analyseren, oplossingen konden aandragen en waar zowel individueel als collectief, leiderschap werd benadrukt. De President gaf ook aan dat de tweede regeerhelft draait om het behalen van concrete resultaten en zei te rekenen op de bijdrage van het leger om ons te beschermen tegen bovengenoemde dreigingen.

Dit symposium zal jaarlijks plaatsvinden. Hierdoor ons Nationaal Leger krachtig blijven, met de capaciteit en kennis om problemen op te lossen en ons land te beschermen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bij het leiderschapssymposium Nationaal Leger