zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
3.3
(3)

President Santokhi bezoekt Saya streetparty

lees ook ...

Santokhi releases a set of steps to control the exchange rat...

At a press conference held by the administration, President Chan Santokhi declares that crucial decisions would be made in the government council on Wednesday. A set of actions will be implemented to ...

President Chandrikapersad Santokhi was op zaterdag 24 september 2022 te gast bij de Saya Streetparty. Tijdens zijn toespraak gaf hij aan dat hij de hardwerkende Haïtianen waardeert. “Na wan grupu san e wroko tranga ini a kondre”, gaf het staatshoofd aan.

De president, tevens CARICOM-voorzitter, gaf aan dat de situatie van Haïti hem zorgen baart en dat hij zich op internationale podium zal blijven inzetten om de situatie van Haïti te verbeteren.

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN, heeft de president ook aandacht gevraagd voor de problemen waarmee Haïti momenteel te kampen heeft en hoe die samen op te pakken. Ook voor de situatie in ons land, heeft het staatshoofd hulp gevraagd, want alleen kunnen wij die niet oplossen.

De president heeft in zijn toespraak op het festival beloofd om de situatie in eigen land geleidelijk aan te pakken. Samen zullen we uit dit diepe dal komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt Saya streetparty