donderdag 22 februari 2024
28.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bezoekt kinderen met beperking

lees ook ...

Nachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Fam...

Een laagbouwwoning aan de Zuurzakweg te Santo Boma in het district Wanica is volledig afgebrand, samen met een voertuig dat in de garage stond geparkeerd. De vrouw des huizes liep brandwonden op aan h...

President Santokhi heeft vandaag, zaterdag 03 december, een evenement bezocht dat gehouden werd in het kader van de ‘Internationale dag voor mensen met een beperking’. Dit evenement, georganiseerd door de heer Peter Lau van Lucky Twins had als doel aandacht schenken aan mensen met een beperking.

Het staatshoofd gaf aan dat ook deze personen belangrijk zijn voor de samenleving en speciale aandacht verdienen. “Maar vandaag zal ik extra aandacht besteden aan de kinderen in verband met kinderdag, die we op 05 december met z’n allen zullen vieren. Een beperking moet geen belemmering zijn om verder te gaan in het leven. Jullie rechten zijn niet veranderd. Ik zal deze dag dan ook persoonlijk met jullie vieren, om al jullie glimlachen te bewonderen”, zei de president aan de kinderen.

President Santokhi bedankte de initiatiefnemer en alle sponsoren voor het initiatief en dat deze groep niet vergeten wordt, maar dicht in onze harten blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt kinderen met beperking