maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bezoekt kinderen met beperking

lees ook ...

Autobestuurder die met auto in de trens belandde, dood

Het politie bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari melding van een voertuig dat aan de Ringweg-Zuid in de langs de weglopende goot was beland. Toen de wetsdienaren zich begaven naar de plaats des...

President Santokhi heeft vandaag, zaterdag 03 december, een evenement bezocht dat gehouden werd in het kader van de ‘Internationale dag voor mensen met een beperking’. Dit evenement, georganiseerd door de heer Peter Lau van Lucky Twins had als doel aandacht schenken aan mensen met een beperking.

Het staatshoofd gaf aan dat ook deze personen belangrijk zijn voor de samenleving en speciale aandacht verdienen. “Maar vandaag zal ik extra aandacht besteden aan de kinderen in verband met kinderdag, die we op 05 december met z’n allen zullen vieren. Een beperking moet geen belemmering zijn om verder te gaan in het leven. Jullie rechten zijn niet veranderd. Ik zal deze dag dan ook persoonlijk met jullie vieren, om al jullie glimlachen te bewonderen”, zei de president aan de kinderen.

President Santokhi bedankte de initiatiefnemer en alle sponsoren voor het initiatief en dat deze groep niet vergeten wordt, maar dicht in onze harten blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt kinderen met beperking