donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bezoekt kinderen met beperking

lees ook ...

Reyme pleit voor dienstplicht

Steven Reyme, A20-voorzitter erkent dat de gemeenschap te kampen heeft met verval van normen en waarden en dat de overheid dit moet aanpakken. Jongeren die niet meer naar school willen, moeten de juis...

President Santokhi heeft vandaag, zaterdag 03 december, een evenement bezocht dat gehouden werd in het kader van de ‘Internationale dag voor mensen met een beperking’. Dit evenement, georganiseerd door de heer Peter Lau van Lucky Twins had als doel aandacht schenken aan mensen met een beperking.

Het staatshoofd gaf aan dat ook deze personen belangrijk zijn voor de samenleving en speciale aandacht verdienen. “Maar vandaag zal ik extra aandacht besteden aan de kinderen in verband met kinderdag, die we op 05 december met z’n allen zullen vieren. Een beperking moet geen belemmering zijn om verder te gaan in het leven. Jullie rechten zijn niet veranderd. Ik zal deze dag dan ook persoonlijk met jullie vieren, om al jullie glimlachen te bewonderen”, zei de president aan de kinderen.

President Santokhi bedankte de initiatiefnemer en alle sponsoren voor het initiatief en dat deze groep niet vergeten wordt, maar dicht in onze harten blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt kinderen met beperking