dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bezoekt Kabalebo gebied voor verbetering levensomstandigheden

lees ook ...

Verkiezingspropaganda ten spijt: ABOP en PL apart naar stemb...

De nieuwe politieke partij ABOP-PL zal bij de komende verkiezingen een papieren tijger blijven, nu de ABOP en PL onlangs hebben besloten afzonderlijk de verkiezingen in te gaan. Dit nieuws werd bevest...

President Chandrikapersad Santokhi heeft samen met een delegatie een werkbezoek aan het Kabalebo gebied ondernomen met als voornaamste doel de levensomstandigheden en het welzijn van de bewoners te verbeteren. Dit bezoek omvatte een bezoek aan de gemeenschappen op 2 en 3 september 2023.

Tijdens zijn bezoek heeft president Santokhi verschillende cruciale initiatieven geïmplementeerd die ten goede moeten komen aan de inwoners van Kabalebo. Een opvallend hoogtepunt van zijn programma was de officiële onthulling van het naambord van de weg van Nickerie naar Apoera, een mijlpaal die de connectiviteit en toegankelijkheid van dit gebied zal vergroten.

Naast deze significante ceremonie heeft de president waardevolle materialen, gereedschappen en medicijnen geschonken aan de gemeenschap. Dit gebaar onderstreept de vastberadenheid van de regering om de gezondheidszorg en de levensomstandigheden van de bewoners te verbeteren.

President Santokhi beschouwt dit werkbezoek als een kans om extra aandacht te schenken aan de inwoners van Kabalebo. Het staatshoofd benadrukt dat elke burger in heel Suriname zijn prioriteit is. Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vergezelde de delegatie en zal bijdragen aan de ontwikkeling van de landbouwsector in het gebied.

Dit werkbezoek van het staatshoofd benadrukt de toewijding van de Surinaamse regering aan het welzijn van haar burgers, waar ze ook mogen wonen. Het vormt een belangrijke stap in de richting van een welvarender en meer verbonden Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt Kabalebo gebied voor verbetering levensomstandigheden