maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bezoekt Cultureel festival ivm Chinees nieuwjaar,

lees ook ...

“Sardjoe was adaptable and a huge thinker,” said...

At the well-known businessman Dilip Sardjoe's burial on Saturday, Vice President Ronnie Brunswijk said, "You have gone before us, but the wise lessons will live on." In the presence of family members ...

President Chandrikapersad Santokhi bezocht op 21 januari in verband met het Chinees Nieuwjaar, het Chinese Cultureel Festival in de KKF hal. Volgens de traditionele Chinese kalender begint op zondag 22 januari, het jaar van het konijn. De organisatie lag in handen van de Suriname Chinese United Association (SCUA) en de Chinese Ambassade in Suriname.

President Santokhi maakte van de gelegenheid gebruik, om een ieder een gelukkig Chinees Nieuwjaar te wensen. Het jaar 2023 wordt voorspeld als ‘het jaar van hoop’. Het Konijn staat symbool voor geduld, geluk en vrede. “Daar hebben we nu, meer dan ooit, behoefte aan. Dit jaar is een markant jaar, want we vieren eveneens, 170 jaar Chinese immigratie. Onze Chinese broeders en zusters maken een belangrijke deel uit van de samenleving. Ze hebben in die 170 jaren een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Suriname”, gaf het staatshoofd aan.

De president riep een ieder op om samen, met één hart, één geest en met een eensgezind doel te werken aan duurzame welvaart en om de Surinaamse natie te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt Cultureel festival ivm Chinees nieuwjaar,