woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
5
(2)

President Santokhi bespreekt voortgang Surinam Airways

lees ook ...

Training bewoners Pëlëlë Itëpu in behoud traditioneel vlecht...

Eerder dit jaar heeft Pëlëlë Itëpu (Tepu) via VIDS een projectvoorstel ingediend voor financiering bij het GEF Small Grants Programme (SGP) met de titel: “Duurzaam gebruik van- en waardetoevoeging aan...

President Santokhi heeft op maandag 3 oktober 2022 een gesprek gehad met de Cluster Ministers met betrekking tot de Surinaamse luchtvaartmaatschappij, de interim directie en het begeleidend juridisch team van de SLM.

Het team heeft de president een uiteenzetting gegeven m.b.t. de stand van zaken van de SLM. Er zijn verschillende mogelijkheden besproken, waaronder de samenwerking met andere vliegmaatschappijen, de huur van financieel voordeligere vliegtuigen en maatregelen om de kosten te beperken en hiermee de opbrengsten te verhogen.

Het doel hiervan is om onder andere het vertrouwen te herwinnen en een solide plan te ontwikkelen om de werkgelegenheid te blijven behouden. De verschillende mogelijkheden worden nader uitgewerkt om te komen met een advies aan de president bij het eerstvolgende overleg. Er is besloten dat de SLM in deze fase operationeel blijft vliegen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bespreekt voortgang Surinam Airways