zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi bespreekt Sociaal Beleid

lees ook ...

Increasing timber industry earnings without degrading the na...

The forest of Suriname is a unique resource. If used sustainably, this resource will not run out, unlike other natural resources like oil, gas, gold, and bauxite. Tuesday's Planning and Transformation...

Het sociaal beleid van de regering is op 18 oktober  jongstleden uitvoerig besproken geworden door President Chandrikapersad Santokhi. Zijn gesprek partners waren een clusterteam van ministers die aspecten van sociaal beleid in hun portefeuille hebben en diverse deskundigen.

Het is de bedoeling om te komen tot een samenhangend sociaal programma dat effectief en transparant moet zijn. Het staatshoofd heeft de deskundigen en de ministers opgeroepen om zich uiterst in te zetten en met voortvarendheid te werken aan dit programma.

De regering onderkent dat de prijzen in de winkels omhoog gaan vanwege de wereldwijde inflatie. Daarom wordt er overleg gevoerd met diverse ministers en deskundigen om te kijken hoe er op een gecoördineerde, constructieve en eenduidige manier gewerkt kan worden aan een effectief sociaal programma met een systeem dat simpel, effectief, efficiënt en vooral transparant is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bespreekt Sociaal Beleid