zaterdag 30 september 2023
26.1 C
Paramaribo
12.5 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi bespreekt obstakels bij zakendoen en investeren in Suriname

lees ook ...

Delegatie NH en BOSAQ bezoekt Boven-Suriname voor drinkwater...

Een delegatie van het directoraat Water, onder het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), samen met waterbedrijf BOSAQ, is afgereisd naar het Boven-Suriname gebied in het kader van de drinkwater...

President Chandrikapersad Santokhi heeft met verschillende belanghebbenden gesprekken gevoerd over de obstakels bij het zakendoen en investeren in Suriname tijdens de Suriname Energy Oil and Gas Summit. Hij benadrukte de wens om de transitie te maken van ‘doing business in Suriname’ naar ‘easing up doing business in Suriname’.

Het verbeteren van de zakelijke omgeving voor buitenlandse investeerders is van cruciaal belang voor de ontwikkeling en welvaart van het land, vooral in de olie- en gassector. Concrete voorstellen zijn gedaan om de bureaucratische processen te verkorten voor buitenlandse experts die in Suriname willen werken.

Daarnaast zijn ook kwesties met betrekking tot bankieren, luchtverbindingen en veiligheid in de olie- en gasindustrie besproken, waarbij oplossingen worden verwacht van de presidentiële werkgroep Inventarisatie en Advies Ontplofbare en/of Gevaarlijke stoffen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bespreekt obstakels bij zakendoen en investeren in Suriname