dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi benadrukt belang van rampenbeheersing tijdens CDEMA-vergadering

lees ook ...

Samenwerking PL en ABOP

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk heeft in het openbaar gezegd dat er geen samenwerking meer bestaat tussen zijn partij en de PL. Hiermee verraste hij iedereen.  De partij is nu genoodzaakt een spoedve...

Op dinsdag 18 april 2023 heeft president Chandrikapersad Santokhi tijdens de 14e vergadering van de technische adviescommissie (TAC) van het Caribbean Disaster Emergency Management Agency (CDEMA) het belang van rampenbeheersing onderstreept. De vergadering vond plaats in ons land, dat tot 21 april gastheer is van de CDEMA.

Het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) en het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) speelden een belangrijke rol tijdens deze bijeenkomst. President Santokhi benadrukte dat het voorbereiden op calamiteiten en het nemen van noodmaatregelen veel geld kost en dat er een zware last op de technische adviseurs en de CARICOM-lidstaten rust om ervoor te zorgen dat ze paraat zijn voor diverse bedreigingen en hun deel doen op de lange keten van paraatheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi benadrukt belang van rampenbeheersing tijdens CDEMA-vergadering