donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi benadrukt belang van rampenbeheersing tijdens CDEMA-vergadering

lees ook ...

Voorzitter DNA over hindostaanse immigratie

"Vandaag blikken we terug op een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van onze jonge natie, want 150 jaar terug zetten de eerste Hindoestaanse contractarbeiders uit India voet aan wal op Surinaamse bode...

Op dinsdag 18 april 2023 heeft president Chandrikapersad Santokhi tijdens de 14e vergadering van de technische adviescommissie (TAC) van het Caribbean Disaster Emergency Management Agency (CDEMA) het belang van rampenbeheersing onderstreept. De vergadering vond plaats in ons land, dat tot 21 april gastheer is van de CDEMA.

Het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) en het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) speelden een belangrijke rol tijdens deze bijeenkomst. President Santokhi benadrukte dat het voorbereiden op calamiteiten en het nemen van noodmaatregelen veel geld kost en dat er een zware last op de technische adviseurs en de CARICOM-lidstaten rust om ervoor te zorgen dat ze paraat zijn voor diverse bedreigingen en hun deel doen op de lange keten van paraatheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi benadrukt belang van rampenbeheersing tijdens CDEMA-vergadering