dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi benadrukt belang van ontsluiting voor perceelgebruik

lees ook ...

Vrouw gewond bij woningbrand

Op dinsdag 20 februari 2024 brak er een verontrustende brand uit op een adres aan de Zuurzakweg in het ressort Santoboma, waarbij de hoofdbewoonster brandwonden opliep. Het politiebureau van Santoboma...

President Chandrikapersad Santokhi heeft in Lelydorp benadrukt dat het ontsluiten van percelen van essentieel belang is. Hij werd door burgers geïnformeerd dat zij hun percelen niet kunnen betreden vanwege het ontbreken van wegverbindingen.

Santokhi verklaarde dat de regering actief bezig is met ontsluitingsprojecten in verschillende gebieden, waaronder Reeberg, Peprepin, Koewarasan en Merveilleweg in Santoboma. De overheid neemt de verantwoordelijkheid voor de aanleg van wegen, terwijl de burgers zelf verantwoordelijk zijn voor de bouw van hun huizen.

De president kondigde aan dat er goedkoop kapitaal beschikbaar zal worden gesteld aan financiële instellingen. “Ik verhoog het bedrag naar SRD 1,6 miljoen tegen een rente van zeven procent, met een goede betalingsregeling voor jullie allemaal,” verklaarde hij tegenover de aanwezigen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi benadrukt belang van ontsluiting voor perceelgebruik