vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi belooft spoedig duidelijkheid uitgegeven gronden Sabaku-project

lees ook ...

130 lijnbussen in Suriname gecontroleerd; 13 vergunningen in...

Op 23 en 24 maart 2023 zijn er op de Indira Gandhiweg in Suriname controles uitgevoerd op lijnbussen met medewerking van de busdienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). ...

Er komt zo spoedig mogelijk duidelijkheid over de status van de uitgegeven gronden te Sabaku-project. Deze belofte deed president Chandrikapersad Santokhi in De Nationale Assemblee. De presidentiële commissie die bezig is met het onderzoek heeft nog een maand de tijd gekregen. Dit is gebeurd na overleg in de regeringstop.

“De percelen die vrij zullen komen zullen weer uitgegeven worden aan mensen die deze dringend nodig hebben”, zei Santokhi. Hij verwacht dat de zaken rond de gronduitgifte, eind van de maand structureel opgelost zullen worden. “Wie niet gaat meewerken aan vrijwillige teruggave, mag juridische stappen tegemoetzien,” stelt de president.

De commissie heeft zich beziggehouden met procedures, het administratieve en bestuurlijke deel. Ook is er juridisch advies ingewonnen. Het rapport van de commissie is twee weken geleden overhandigd aan de president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi belooft spoedig duidelijkheid uitgegeven gronden Sabaku-project