zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
1
(1)

President Santokhi belooft 04 hectare grond aan Caraibische jongeren

lees ook ...

123 geslaagden van COVAB krijgen hun diploma

123 Geslaagden van diverse opleidingen van de verpleegopleiding: Elsje Finck-Sanichar College (COVAB), mochten op vrijdag 05 augustus jongstleden het diploma in ontvangst nemen van de basisopleiding t...

Op vrijdag 24 juni 2022 vond het Caricom Jeugdforum plaats. Een groep jongeren vertegenwoordigers nam samen met de President virtueel deel aan het Forum. De President mocht als incoming voorzitter van de Caricom de Keynote speech houden op het forum.

Tijdens de Keynote gaf de President aan erg betrokken te zijn met jongeren in het heel Caribisch gebied. Hij daagde de jeugd uit om te denken in mogelijkheden en kansen en niet in beperkingen. Om dit te stimuleren heeft de President namens Suriname toegezegd 10 acres (ongeveer 40.000 m2) aan grond ter beschikking te willen stellen aan jeugd in het Caribisch gebied voor een ‘research & development campus’.

De input van de meer dan 120 deelnemende jongeren zal tijdens de Caricom Staatshoofden Conferentie in Paramaribo van 02-06 juli 2022 worden gepresenteerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi belooft 04 hectare grond aan Caraibische jongeren