dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi beëdigt ambassadeurs

lees ook ...

Internationale financiering voor duurzaam ontwateringsbeleid...

Om de ontwatering van de stad effectief te verbeteren, werkt het ministerie van Openbare Werken (OW) aan de rehabilitatie van essentiële ontwateringssystemen. Als onderdeel hiervan worden drie nieuwe ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op maandag 17 oktober 2022 op het presidentieel paleis, Erick Moertabat en Reita Joemrati repectievelijk beëdigd tot buitengewoon ambassadeur van Suriname in Indonesië en gevolmachtigd ambassadeur van Suriname in Marokko.

Aan ambassadeur Moertabat gaf het staatshoofd aan dat er reeds langer dan vier decennia formele bilaterale banden worden onderhouden met de Republiek Indonesië. Beide landen zijn het erover eens dat mondiale vraagstukken gezamenlijke aanpak behoeven, die de basis zijn van multilateralisme, solidariteit en partnerschap. Dit zal ook de mening zijn van ons staatshoofd als CARICOM-voorzitter op de 17e staatshoofden vergadering van de G-20 dit jaar in Bali.

Aan ambassadeur Reita Joemrati werd eveneens gevraagd diepgang te geven aan het partnerschap alsook ondersteuning van het realiseren van nationale ontwikkelingsdoelen met Marokko. President Santokhi wenste de ambassadeurs succes toe en sprak de hoop uit dat ze Suriname op een waardige wijze zullen vertegenwoordigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi beëdigt ambassadeurs