zondag 5 december 2021
24.4 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
4
(1)

President Santokhi aan de beterende hand

lees ook ...

Trio Granman Ashongo Alalaparu begraven

Familie, vrienden en kennissen, waaronder vertegenwoordigers van de regering, hebben gisteren in Paramaribo afscheid genomen van de overleden Trio-granman, Ashongo Alalaparu. Na een korte afscheidsgel...

Het gaat steeds beter met President Chandrikapersad Santokhi die op 24 januari jongstleden na getest te zijn, besmet bleek te zijn  met het covid virus. Sindsdien is hij thuis in isolatie. De President meldde gisteren zich veel fitter te voelen en was ook weer aan het trainen. Zijn bloeddruk en temperatuur zijn binnen de normen en vandaag gaat er na een grondig onderzoek bepaald worden of hij uit isolatie mag.

De President vraagt de bevolking zich te houden aan de weekeind lockdown en aan de covid maatregelen in het algemeen. Ook vraagt hij de gemeenschap om elkaar te beschermen omdat de Gezondheidszorg het allemaal niet meer aankan. “Samen kunnen wij ervoor zorgen dat de gezondheidswerkers niet extra hard hoeven te werken en emotionele druk hoeven te ervaren”.Hierna wenste hij de gehele bevolking een prettig weekeind toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi aan de beterende hand