donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi 18 september naar Celac vergadering

lees ook ...

OW starts pilot project ‘Tackling abandoned plots and ...

The Ministry of Public Works (OW) has started a pilot project to tackle abandoned lots and buildings and making the infrastructure more tidy. So as to have healthy neighborhoods and increase the quali...

President Chandrikapersad Santokhi neemt op 18 september 2021 deel aan de 06de summit van de Celac (Community of Latin-American and Caribbean States) in Mexico. “Het is een staatshoofden conferentie van het Caraïbisch gebied en Latijns-Amerika. Er is ook een werkbespreking op schema met president Andrés Manuel López Obrador van Mexico,” aldus president Santokhi tijdens een persconferentie op maandag 13 september 2021.

Na Mexico stapt de president op het vliegtuig naar de Verenigde Staten van Amerika (VSA), om daar aanwezig te zijn op de 76ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN). Op 22 september spreekt het Surinaamse staatshoofd de vergadering rond 13.00 uur toe. Er zullen ook gesprekken gevoerd worden met staatshoofden van andere landen. De Caribische leiders zullen via een virtuele meeting van gedachten wisselen met president Joe Biden van de verenigde Staten van Amerika.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi 18 september naar Celac vergadering