maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

President Santhoki heeft jaar afgesloten met Pagara

lees ook ...

Oude ID-kaarten bij uitzondering geldig tot december 2023; t...

De oude Surinaamse identiteitskaarten zijn nog bruikbaar tot december 2023. De ID-kaartenwet 2018 is onlangs door het parlement gewijzigd om burgers die nog niet in aanmerking zijn gekomen voor een ni...

President Chandrikapersad Santokhi heeft het jaar 2021 op 31 december afgesloten op het  presidentieel paleis. Samen  met  het personeel van het kabinet van de president  werd  ook een pagara afgeschoten.  First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry stond de president  bij  tijdens het afsteken van de pagara.

“Samen luiden we het jaar 2022 in; een jaar waar we het vooral gaan hebben over positiviteit. Onze gezamenlijke offers in het jaar 2021 hebben de basis gelegd voor een beter 2022. De basis, om in het komend jaar, de stabilisatie en groei van onze economie tegemoet te gaan. Zonder u was dit nooit gelukt. Komopo fu a gron fu mi ati, mi wan taki unu: “Gran Tangi.” Een goede en veilige uiteinde en een zeer gezondvolle en voorspoedig 2022 aan u allen toegewenst”, dit  zegt  de president   op zijn Facebookpage.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santhoki heeft jaar afgesloten met Pagara