vrijdag 29 maart 2024
26 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
5
(1)

President Murmu schenkt medicijnen aan Suriname

lees ook ...

Schietincident op feestje: militair raakt jongeman in buikst...

Op een feestje in Winti Wai heeft een militair, G.L. (36), zondag geschoten op N.K. (18), waarbij hij hem in de buikstreek raakte. De aanleiding was dat de man op zoek was naar zijn dochter en haar za...

De president van India Droupadi Murmu, heeft maandag jongstleden op het presidentieel paleis een partij medicijnen geschonken aan Suriname in het kader van de India Grant Emergency Aid. President Santhoki raakte zeer onder de indruk en sprak vol lof hierover.  “Met dit grootse gebaar toont India opnieuw solidariteit en steun aan mensen in nood”, was zijn reactie.

het staatshoofd is ervan overtuigd dat dit het land Suriname volledig ten goede zal komen. Hij garandeerde daarom dat het ministerie van Volksgezondheid en het Bedrijf Geneesmiddelenvoorziening Suriname (BGVS) een efficiënt distributieplan zullen uitvoeren.

President Droupadi Murmu kreeg van Santokhi een carnet. Het staatshoofd memoreerde, dat dit carnet gezien moet worden als symbool van het sterk dynamisch partnerschap tussen Suriname en India. Deze partnerschap wordt gedreven door het gedeelde verleden en de rijke cultuur. Santhoki sprak de hoop uit, dat de sterke historische relaties en partnerschap tussen Suriname en India zal blijven bestaan.

Bron foto: de ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Murmu schenkt medicijnen aan Suriname